Levering & retourbeleid

LEVERING
Bezorgen en afhalen:

Voor het verzenden van goederen maken wij gebruik van PostNL.
Wij streven er naar bestellingen die voor 17:00 uur besteld & betaald zijn, dezelfde dag te versturen mits voorradig.
In de regel wordt uw bestelling binnen 48 uur aangeboden op het opgegeven adres.

 

Afhalen in Valkenburg

Tijdens de bestelling kunt u aangeven of u uw bestelling in onze winkel wenst af te halen.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen boven de € 50,00 worden gratis verzonden binnen Nederland.

Voor bestellingen onder de € 50,00 wordt er € 7,65 verzendkosten per bestelling in rekening gebracht.

Opruimingsartikelen die wij uitsluitend aanbieden in onze winkel of op platforms zoals marktplaats zijn uitgesloten van gratis verzending! 

 

Waar leveren wij?

Wij leveren op dit moment alleen nog in Nederland.

Woont u niet in Nederland en wilt wel bestellen? Neem even contact met ons op.

 

Voldoen de geleverde goederen niet aan uw verwachting?

U heeft tot 14 dagen na ontvangst van uw product(en) de tijd om uw bestelling te controleren en er voor te kiezen om de koop te annuleren, mits het product compleet, ongebruikt en onbeschadigd is. Dit kunt u zonder opgave van reden doen, wij waarderen het echter wel als u een reden opgeeft zodat wij een betere service kunnen aanbieden.

 

Bedenktijd/Herroepingsrecht:

Bij een aankoop via een webwinkel heeft u altijd de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd start vanaf het moment dat uw aankoop is afgeleverd. Binnen deze periode kunt u uw aankoop zonder reden annuleren.

 

In het kort:

Wij hanteren een bedenktijd van 14 dagen voor alle artikelen
Wilt u iets retourneren of ruilen? Laat het ons dan weten
U krijgt binnen 14 dagen uw geld terug, let op indien door de retour de oorspronkelijke aankoop beneden de €50 netto komt worden de bij bestelling niet betaalde verzendkosten met uw creditnota verrekend.  

 

Retourneren of ruilen: wat moet ik doen?

Wilt u de bestelling om welke reden dan ook terugsturen of omruilen? Binnen de bedenktijd kunt u het artikel aan ons retourneren.

Als u uw aankoop wilt retourneren of ruilen, is het belangrijk dat u ons dit binnen de bedenktermijn laat weten. Wij sturen u dan een retourformulier dat u bij uw retourzending dient te stoppen. Dit formulier kunt u ook gebruiken om aan te geven dat je het product wil ruilen..

U krijgt in het geval van retourneren zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding uw geld terug tenzij wij binnen deze termijn uw retourzending nog niet hebben ontvangen of tot u hebt aangetoond dat u de producten hebt geretourneerd. U dient uw aankoop zelf naar ons terug te sturen.

U krijgt uw geld met hetzelfde betaalmiddel terug als waarmee u hebt betaald. U maakt geen kosten voor het retourneren indien er sprake is van garantie: terugsturen is dus niet altijd gratis.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

 Ik wil mijn bestelling terugsturen: u kunt uw bestelling per post terugsturen naar onze winkel in Valkenburg. Gebruik de originele verpakking voor het retourneren. Vergeet niet het retourformulier bij het artikel te verpakken!

 

Ik wil mijn bestelling zelf terugbrengen: U kunt uw bestelling zelf terugbrengen naar onze winkel. Vergeet niet het retourformulier bij het artikel te verpakken!

 

Retourneren algemeen geldt:

Het product dient ten alle tijden schoon, ongebruikt, compleet en indien redelijkerwijs mogelijk retour gezonden te worden in de (onbeschadigde) originele verpakking. Schrijf geen tekst op de originele verpakking en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking. Het te retourneren artikel dient verpakt te worden in een stevige verzenddoos en indien mogelijk vergezeld van het door ons verstuurde retourformulier & eventueel kopie factuur.

Alleen dan kunnen wij zorgen voor een spoedige afhandeling.

Na ontvangst van de product(en) in originele staat, compleet en indien mogelijk met originele verpakking zullen wij het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten (van Kookwinkel Moonen naar u) die bij de aankoop zijn berekend binnen 14 werkdagen crediteren. (vanzelfsprekend dient het artikel dan ook in ons bezit te zijn en houdt rekening met de overboektermijn van de bank).

De verzendkosten voor het retourneren (van u naar Kookwinkel Moonen) zijn voor eigen rekening. Voor de terugbetaling gebruiken wij het betaalmiddel / rekeningnummer welke u hebt gebruikt bij de aankoop.

In het geval de retournering gebruikt is, incompleet is of in het geval van beschadigingen aan het product zal Kookwinkel Moonen de hoogte van het te crediteren bedrag bepalen.

Kookwinkel Moonen  houdt ten alle tijden het recht een retournering te weigeren indien deze niet in volledige nieuwstaat verkeerd of niet aan onze voorwaarden voldoet. Voor het retourneren en terugbetalen worden door ons geen kosten in rekening gebracht. 

Retourneren gaat geheel op eigen risico en kosten. Wij adviseren een verzendbewijs van de vervoerder achter de hand te houden. Met de trackingcode van het pakket kunt u eenvoudig uw zending volgen en bij eventuele vermissing bij de vervoerder navraag doen. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd. De verzendkosten voor garantieaanvragen of verkeerd ontvangen producten hoeft u echter niet zelf te bekostigen, hiervoor ontvangt u van ons een verzendetiket waarmee u de garantieaanvraag kostenloos kunt verzenden, eventuele eigen gemaakte verzendkosten, of aanlevering buiten onze voorwaarden om worden echter niet door ons vergoed. Het is mogelijk dat u voor een retournatie telefonisch gecontacteerd wordt.

Mvg Kookwinkel Moonen

Doctor Erensstraat 46a

6301DX Valkenburg